26 til 40


Tusener av medlemmer. De ligger på 13 plass på Russlands topp 30 bloggliste, med opptil 750.000 visninger per dag, mer populære enn selveste Putins besøk hos tannlegen, sier Nina Djærff. Idag fikk vi besøk av Morten Ramm.

Foreldrene hans hadde planlagt å gravlegges sammen med datteren, men da moren skulle gravlegges, vel et halvår etter at faren Øyvind Bjorvatn døde, fikk de vite at det ikke var plass. Det er vel også dekning for å kunne hevde, at når du er gift med Petter Nome, som er sjef i Bryggeriforeningen, da demper ikke det øl-interessen. De ord, signaler og ritualer som vår egen familie.... [Read more…]

En spennende uventet opplevelse


Jeg satt hjemme i stua og sa pa en eller annen mindre spennende amerikansk TV-serie. Foran meg sto en pils og noen notter, og en cognac var i tankene mine.

Fra badet i andre etasje kunne jeg hore musikk, og en kjareste som nynnet fornoyd til tonene. Lise skulle ut pa byen med noen fra jobben, og gledet seg noe veldig.

Det var en varm sommerkveld, sa de var nok ikke de eneste. Etter en halvtimes tid kom hun ned, og hun var som vanlig pent kledd. Hun hadde tatt pa seg en gul stroppelos

sommerkjole som fremhevet de deilige puppene hennes. Den videt seg ut etterhvert som man kikket nedover, og

.... [Read more…]